Onze dienstverlening

Van Buren&Schier: als het er echt om gaat!


Onze dienstverlening

Wij richten ons op het begeleiden van organisaties en ondernemers die in beweging zijn of komen, met een focus op fusies en overnames, financiering en good governance. Onze visie is dat beweging een positieve bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van bedrijven en mensen, ongeacht de bron van de beweging.


De aanpak van Van Buren&Schier is er op gericht om de zaak geregeld te krijgen. Geen vage memo's of brede adviezen maar een gerichte, terzake kundige aanpak met een kop en een staart. En een duidelijk resultaat. Wij regelen het voor u.


We beseffen daarbij dat golven nooit hetzelfde zijn. En de weg voorwaarts ook niet. Elke situatie kent een eigen dynamiek en vraagt om een gerichte aanpak. 


Het ontwikkelen en executeren van een groeistrategie door overnames is nu eenmaal wat anders dan wanneer uw organisatie bij de afdeling bijzonder beheer van uw bank terecht komt en er onderhandeld moet worden over nieuw kapitaal.


Om een goed plan de campagne te kunnen maken, vindt na een eerste kennismaking een korte assessment plaats van uw behoefte, de urgentie en de benodigde kennis en kunde.


We richten onze assessment in langs de assen:

• portfolio;

• klanten;

• mensen en organisatie; en,

• financieel resultaat.


We vergeten niet om direct naar eventueel laag hangend fruit te kijken wat snel omgezet kan worden in resultaat. Vervolgens bespreken we onze analyse met u, kijken we of we bij elkaar passen en o Van Buren&Schier de juiste partij is om u verder te helpen. Als dat zo is komen we samen tot een plan van aanpak. Waar nodig spreken we ons netwerk aan, zodat we u optimaal van dienst kunnen zijn.


Als we het eens zijn over de aanpak maken we duidelijke afspraken waar we ons allebei goed bij voelen. Dat is prettig voor u en voor ons!


Netwerk


Van Buren&Schier werkt samen met een netwerk van ervaren en zelfstandige managers en professionals. Allemaal gedreven en enthousiaste mensen. En allemaal met een schat aan inhoudelijke kennis en levenservaring. Als dat nodig is spreken we dat netwerk aan. Een beproefde manier van samenwerking, soms projectmatig of voor een langere periode, alleen of in een team. Altijd gericht op uw belang.


Wanneer daar behoefte aan is, schakelen we specialistische hulp van buitenaf in, zoals een advocaat of een fiscalist. Maar we blijven wel betrokken. Dat overstijgt de traditionele rol als adviseur of als interim-manager. Wij zien onszelf graag als uw partner, die samen met u de uitdagingen van deze tijd tot een goed einde brengt. Betrokken en gecommitteerd.


"Het belangrijkste in de muziek staat niet in noten"


Gustav Mahler

"Zij die gek genoeg zijn om te denken dat ze de wereld kunnen veranderen zijn degenen die dat doen."


Steve Jobs

Copyright © All Rights Reserved.